Search Icon one-austin
Globe Icon Hungary Select Icon

Válasszon helyet

Tudjon meg többet az Austin Powder-ről, termékeinkről, szolgáltatásainkról, az általunk szolgáltatott iparágakról, és arról, hogy miként léphet velünk kapcsolatba a régióban, amely a legjobban működik az Ön számára.

Hungarian Select a Language

Történelem

Segítünk Magyarországot építeni

Ez lehet egy merész kijelentés, de amikor elgondolkodunk rajta, bármi, ami nyersanyag, robbanóanyagok révén válik hozzáférhetővé.

Évszázados jelenlétünk a kőbányászatban

És ez csak a kezdet, mert az Austin Powder segítette az országainknak az útépítési csatornák, a vasutak és az autópályák fejlesztését segítő útjait és a szénenergia biztosítását. Már 1833 óta gyártunk robbanóanyagokat, és büszkék vagyunk arra, hogy segítettünk országunk építésében. Növekedésünk miatt ma még relevánsabbak vagyunk, mint 1833-ban.

Austin Powder 2004-be kezdte a Magyarországi működését, ügyfelei részére kiemelkedő minőségű robbanóanyag ellátással. Napjainkban ügyfeleink részére a robbanóanyagok és gyutacsok széles körű kínálata mellett, technikai segítségadást és teljes körű robbantási szolgáltatást is nyújtunk, felszerelkezve a legmodernebb technológiával és “state of the art” eszközökkel. Robbantási szolgáltatást nyújtunk bányászati, építési és szeizmikus területeken.

logo_white

AUSTIN

DETONATOR

Visit Site

AUSTIN POWDER

SERVICE CZ

Cancel
logo_white

AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience.