Search Icon one-austin
Globe Icon Hungary Select Icon

Válasszon helyet

Tudjon meg többet az Austin Powder-ről, termékeinkről, szolgáltatásainkról, az általunk szolgáltatott iparágakról, és arról, hogy miként léphet velünk kapcsolatba a régióban, amely a legjobban működik az Ön számára.

Hungarian Select a Language

A biztonság mindenek felett.

Személyes, elkötelezettséget igényel, nem mindig kényelmes de minden egyes dolgozó aki az Austin-nál dolgozik tudja, hogy soha sem választható lehetőség.

Cancel

Mi az Austin-nál tudjuk, hogy minden nap egy új kezdet, friss körülményekkel és kihívásokkal.

Hogy eleget tudjunk tenni a fő mottónknak, a dolgozóink részére magas szintű oktatást biztosítunk, amely tudatosítja a dolgozókban a személyes és mások iránti felelősséget, hogy minden olyan helyzetben nem-et tudjanak mondani amit veszélyesnek ítélnek meg. A mi cégünk munkakultúrája minden esetben támogatja őket, hogy minden területen amit csinálnak, a helyes biztonsági döntést hozzák meg. A mi munkánkban semmi sem érhet annyit, hogy bárki megsérüljön.

Az üzletünk minden területén minden személyre úgy nézünk, aki értékes tagja a családunknak, ahol mindenki úgy figyel egymásra, mintha testvérek lennének.

A biztonság iránti elkötelezettségünk már a kezdetektől, 1833-tól kialakult a robbantási szolgáltatásoktól kezdve a robbanóanyag gyártáson át a raktározásig. Ugyanaz a magas biztonsági szint érvényes arra, ahogy vezetjük és karbantartjuk a járműveinket és felszíni és földalatti eszközeinket. A mi vállalati célunk az, hogy úgy ismerjenek minket mint a legbiztonságosabb robbanóanyag gyártó, ellátó és szolgáltató cég a világon.

A mi biztonsági küldetésünk, hogy minden dolgozó, minden egyes nap biztonságban hazajusson a családjához.

logo_white

AUSTIN

DETONATOR

Visit Site

AUSTIN POWDER

SERVICE CZ

Cancel
logo_white

AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience.