Search Icon one-austin
Globe Icon Norway Select Icon

Velg din plassering

Lær om Austin Powder, våre produkter, tjenester, bransjer servert, og hvordan du kontakter oss i regionen som fungerer best for deg.

Norwegian Select a Language

Historie

Vårt bidrag har vært å bygge den moderne verden.

Austin Powder har produsert sprengstoffer siden 1833, og vi er stolte av å kunne spille en rolle i utviklingen av den samfunnsutvikling vi har hatt.

Den unike dynamikken som dagens USA utviklet fra, med få føderale stater på 1800-tallet, var avhengig av eksplosiver i bygging av jernbanelinjer, tunneler, kanaler og broer.

Austin Powder er et familieeid selskap  grunnlagt i 1833 med hovedsete i Cleveland, Ohio.

Vi bidro til å bygge Amerika. Det er kanskje en tøff uttalelse, men når du tenker etter så starter vel allting med råmaterialer utvinnet fra gunnen av, gjort tilgjengelig med sprengstoff som har energi til å bryte de fri.

Dette var bare begynnelsen for Austin Powder, vi bidro til å rydde stiene som hjalp USA til å vokse. ved å bygge kanaler, jernbaner og motorveier, og forsyne det med kullenergi.

Vi har produsert eksplosiver siden 1833 og vi er stolte av å spille en viktig rolle i USAs utvikling. På grunn av vår vekst, er vi enda mer relevant i dag enn vi var i 1833. I Juni 2003 to Austin Powder over fabrikken i St. Lambrecht fra Dynamit Nobel – den eldste dynamittfabrikken i Østerrike. En viktig milepel var når vår fabrikk i St. Lambrecht begynte å produsere emulsjons sprengstoff i 2010. Designet og bygget av Austin ingeniører, er denne fabrikken i dag den mest innovative når det kommer til kontroll og sikkerhet på det europeiske markedet. Med en produksjonskapasitet på 100 kg/min og en årlig kapasitet på 14.000 tonn emulsjonsprodukter per år.

I dag produserer vi en komplett serie av industrielle sprengstoff, tilbehør, og leverer sprengningstekniske tjenester til kunder over hele Nord- og Sør-Amerika samt 35 land rundt om i verden. Vi betjener kunder i pukkverk, gruvedrift, konstruksjon og seismisk industri og alltid til tjeneste for å bygge og forbedre lokalsamfunn i Amerika og ellers rundt om i verden.

logo_white

AUSTIN

DETONATOR

Visit Site

AUSTIN POWDER

SERVICE CZ

Cancel
logo_white

AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience.