Search Icon one-austin
Globe Icon Norway Select Icon

Velg din plassering

Lær om Austin Powder, våre produkter, tjenester, bransjer servert, og hvordan du kontakter oss i regionen som fungerer best for deg.

Norwegian Select a Language

Sikkerhet er vår første prioritet

Det er personlig, det krever engasjement og det er ikke alltid beleilig. Men, alle som jobber i Austin Powder vet at sikkerhet aldri er valgfritt.

Safety glasses and hard hat
Cancel

I Austin Powder vet vi at hver dag er en ny dag, med nye muligheter og utfordringer.

For å oppfylle våre forpliktelser gir vi våre ansatte kvalifisert opplæring som bygger på en kultur og vaktsomhet for seg selv og andre, og gir oss mulighet til å stoppe aktiviteter vi anser som usikre. Like viktig er støtten fra bedriftskulturen til å ta de riktige avgjørelser i hver oppgave vi gjør. Det er ingenting i vår virksomhet som er verdt at en person blir skadet.

Vi ser hver person i virksomheten vår som et medlem i familien vår, hvor alle tar vare på hverandre.

Vår satsing på sikkerhet er utviklet siden starten i 1833, for i dag å inkludere både våre sprengningstjenester og krav til våre produksjons- og lagringsanlegg. Vi har samme sikkerhetsnivå når vi kjører, leverer eller vedlikeholder bilparken vår, eller når vi håndterer utstyret vårt under jord. Vårt mål er å bli anerkjent som den sikreste sprengstoffleverandøren og leverandør av sprengningstjenester i verden.

Vårt mål er at hver ansatt skal komme hjem etter endt arbeid og kunne nyte fritiden sammen med familie og venner….hver dag…

logo_white

AUSTIN

DETONATOR

Visit Site

AUSTIN POWDER

SERVICE CZ

Cancel
logo_white

AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience.