Search Icon one-austin
Globe Icon Sweden Select Icon

Välj din plats

Lär dig om Austin Powder, våra produkter, tjänster, branscher som serveras och hur du kontaktar oss i regionen som fungerar bäst för dig.

Swedish Select a Language

Or Mission, Vision & Values

Hos Austin Powder har våra värderingar alltid varit mer än bara ord. De är grunden på vilken vårt företag har stått och kommer att fortsätta att stå. De ger vägledning för de åtgärder vi vidtar, dag ut och dag in, för att säkerställa att vi gör vårt bästa för att hålla våra medarbetare, kunder, familj och vänner säkra och friska.

 • Red Check Mark

  Säkerhet är vår 1a prioritet

  Vi strävar varje dag för att säkerställa att varje anställd lämnar sitt arbete tryggt för att kunna njuta av sin tid hemma med sin familj och sina nära och kära.

 • Red Check Mark

  Detaljerna Avgör

  Austin Powder har under mer än 185 år i en ständigt föränderligt värld av tekniska framsteg säkerställt att varje anställd har en djup förståelse för deras utrustning, processer samt resultatet av vårt arbete. Att veta detaljerna i vår verksamhet finns i vårt DNA.

 • Red Check Mark

  Familjens kraft

  Varje anställd i Austin förstår och respekterar varje individ och vår passion i att visa våra kunder att vi bryr oss. Vi är alla medlemmar i Austin-familjen.

logo_white

AUSTIN

DETONATOR

Visit Site

AUSTIN POWDER

SERVICE CZ

Cancel
logo_white

AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience.